Selecteer een pagina
Over Wilma

Deze kennis en wijsheid deelt Wilma graag met anderen. Haar debuutroman ‘Dat klopt’ werd direct een bestseller. Het typeert haar passie en bevlogenheid dat ze ook het actuele ‘Houd moed’,  tijdens alle pandemie ontwikkelingen in korte tijd schreef om zowel voor- als tegen-standers van de maatregelen een hart onder de riem te steken.

Haar lijntje met boven is bijzonder en uit zich op diverse manieren. Ze legt zich met name toe op degenen die vooruitgang willen boeken op persoonlijk of zakelijk vlak. Wilma heeft de bijzondere gave om mensen naar een hogere frequentie te brengen. Met haar inspirerende teksten en presentaties rondom persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is ze een graag geziene gast. Zij ís energie en gééft energie. Een bron van inspiratie om weer geluk te voelen.

Heb je interesse in presentaties, lezingen, business-coaching, stervens- of rouwbegeleiding? Dan kun je contact opnemen via info@wilmamesman.nl

Wil je meer informatie? Bekijk dan Powertalk!

Reviews

Beste Wilma, ik ben nu bezig in jouw boek ‘Dat klopt’. Graag wil ik je zeggen hoe enorm het boek mij raakt. Ik ben nu over de helft, maar kan bijna niet stoppen met lezen, er is zoveel herkenning. Begin van dit jaar besloot ik aan mezelf te gaan werken, toen kwam ik jouw boek tegen. Ik hou helemaal niet van lezen, maar op een of andere manier voelde ik dat ik dit wilde hebben. De inhoud is bijzonder en ik zou willen zeggen dat ik jou en het boek heel inspirerend vind.

Ik heb het boek van Wilma gelezen! Het is vanaf blz één pakkend en het is fijn en mooi en duidelijk geschreven, zodat ik onder het lezen steeds dacht:  ‘Ohh dat is zo herkenbaar en dat ook!’ Heel fijn. Ik beveel het boek ook enorm aan. In het dagelijks leven stond ik er nooit zo bij stil, maar nu dacht ik ‘dat herken ik.’ Wilma is een heel lief en warm mens, alsof je naast je zit en vertelt. Heel inspirerend. Ik kijk uit naar het volgende boek.

Goedemorgen Wilma, ik heb je boek net uit. Wat een genot om te lezen! Wat een wijze informatie en prachtige boodschappen, ik ga hem nog eens teruglezen en daar aantekeningen van maken. Enorm bedankt en ik kijk uit naar een eventueel volgend boek van je!

In dit spirituele verhaal staan juweeltjes van quotes, fijne inspiratie en tips die je eigen leven mooier  maken. Goed voor veel momenten heerlijke ontspanning op donkere winteravonden.

Lieve Wilma, je boek in 1 ruk uitgelezen, dit boek had ik echt nodig… na t uitstappen uit een narcistisch huwelijk en een burn out door alles een paar jaar later, ben ik sinds vorig jaar spiritueel aan het groeien. Dit was zo’n mooie makkelijk te lezen uitleg van de law of attraction, DANKJEWEL

In 2020 is “Dat klopt” op mijn pad gekomen. Het opende het deurtje dat ik zelf voorzichtig al op een kier had gezet. Nu is er geen weg meer terug. Ik krijg mensen op mijn pad die mij inzicht geven, of die ik inzichten mag geven en laten voelen, intuïtief. Ik zou graag verder ontwikkelen, weet niet zo goed waar te beginnen, door dit boek weet ik nu dat het eraan komt.