Selecteer een pagina

Lees de eerste 5 hoofstukken gratis*!

De jonge zakenvrouw Amy van Daalen verkoopt haar succesvolle bedrijf, om op zoek te gaan naar haar ware zelf. Daarvoor vertrekt ze naar het mystieke Myanmar. Tijdens de kleurrijke reis, waarin ze kennismaakt met de prachtige cultuur, mensen en gewoonten.. Lees meer..

De jonge zakenvrouw Amy van Daalen verkoopt haar succesvolle bedrijf, om op zoek te gaan naar haar ware zelf. Daarvoor vertrekt ze naar het mystieke Myanmar. Tijdens de kleurrijke reis, waarin ze kennismaakt met de prachtige cultuur, mensen en gewoonten, manifesteert zich een entiteit in de vorm van een monnik. Hij vertelt haar dat ze vijf avonturen gaat beleven die emotioneel en fysiek niet makkelijk zullen zijn, maar haar duidelijk maken wat de spirituele essentie van haar zoektocht is. Haar ontdekkingen zijn mooi, ontroerend en boeiend. Zo leert ze omgaan met onverwerkt verlies, moed, vertrouwen, intuïtie en de kracht van het universum. Dat is zo’n fijn gevoel dat ze continu vol verwachting uitkijkt naar wat nog komen gaat. Stralend, nieuwsgierig en blij.

“Wat een prachtig , eyeopening, boek; dat klopt!!”

Download de eerst 5 hoofdstukken gratis!

“Net het boek uit van Wilma Mesman “DAT KLOPT”
Echt een enorme aanrader. Ik zit nu zelf in dit proces van groei. Zoveel herkenning en ook veel mooie inzichten. Ik ben heel dankbaar dat dit boek op mijn pad gekomen is. Dankjewel lieve Wilma.”
Boek Dat Klopt - Wilma Mesman

Bestel nu ‘Dat Klopt’
Auteur: Wilma Mesman